Celebrity News

NOVE MUKE: Severina u finansijskim problemima?

NOVE MUKE: Severina u finansijskim problemima?

Kako prenose hrvatski mediji, pevačica Severina se našla u ozbiljnim finansijskim problemima.

Navodno, jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica bi mogla da ostane bez stana u Zagrebu jer ne može da plaća ratu kredita od dve hiljade evra.

– Poznato je da Seve ne zna da raspolaže novcem. Troši više nego što zaradi. Tokom 2018. godine je imala puno nastupa, ali ništa od toga nije sačuvala, pa je, kada je došlo vreme da snimi nove pesme i spotove, morala da se zaduži. Pre osam meseci je podigla kredit od 100 hiljada evra, a kao garanciju je založila stan. Prvih pet meseci je sve bilo OK, ali poslednja tri meseca nije platila rate – rekao je izvor blizak pevačici, a prenosi azra.ba.

Navodno, ova lepotica ove godine ima mnogo manje nastupa, što je svakako učinilo da bude u problemu kada je novac u pitanju.

– Valjda nije imala nastupe pa nije mogla da zaradi dovoljno, a uz to ima i stambeni kredit. Ne znam tačno kolika je rata, ali priča se da je čak sedam hiljada evra mesečno. Uglavno, iz banke u kojoj je podigla kredit poslali su joj dopis da će aktivirati hipoteku ukoliko u roku od 15 dana ne plati sve što im duguje – rekao je izvor za hrvatske medije.

View this post on Instagram

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jun 9, 2019 at 11:56pm PDT