Celebrity News

Maja Berović: Bitka koju svakog dana vodim u sebi

Maja Berović: Bitka koju svakog dana vodim u sebi

Prilikom fotografisanja u Beogradu povodom njenog 32. rođendana, pevačica nam otkriva da li su se njene želje povećale s popularnošću i priznaje da joj pored svega što ima, ipak najviše nedostaje otac koga je izgubila kao devojčica

Nadamo se da je pevačica Maja Berović (32) dobro zapamtila šta je i kako radila prošle godine kada je dočekivala svoj rođendan jer se ubrzo nakon toga činilo da joj se ostvaruje baš svaka želja. Album „Sedam“ prošao je fantastično kod publike, što je krunisano koncertom u beogradskoj „Štark areni“. Ove godine pevačica je odlučila da svoj 32. rođendan proslavi nešto drugačije, ali uz nadu da će želje artikulisati podjednako ubedljivo.

– Za razliku od prošle godine, kada sam rođendan proslavila na nastupu, ove godine bilo je drugačije. U ponoć je u Beogradu usledilo iznenađenje od mog supruga Alena kada sam duvala svećice sa rođendanske torte i dobila predivnu čestitku u kojoj su se nalazile sve moje želje. Tokom dana imala sam brojne zakazane obaveze, tako da nisam stigla ni da ga proslavim s prijateljima kako sam želela. Već sutradan, otputovala sam za Austriju, tako da ću u nekom narednom periodu okupiti drage ljude da proslavimo – objašnjava Maja. Popularna pevačica tvrdi da njene želje danas ne idu mnogo dalje od svega onoga što je sanjala i pre velike popularnosti.

– Generalno, i danas se radujem malim stvarima. Mislim da to više ne zavisi od toga da li ste poznati, već od ispunjenosti koju nosite u sebi. Kada pričam s prijateljima koji nisu iz estradnog sveta, shvatam da se svi oni raduju kada im dete polazi u školu, kada su njihovi bližnji dobro, kada odlaze na odmor itd. Isto je i sa mnom, ne mislim da će milioni doneti sreću ako u dubini duše niste zadovoljni sobom – iskrena je pevačica. Na pitanje šta joj danas najviše nedostaje, pruža veoma emotivan odgovor i otkriva da je to njen otac, kog je izgubila sa samo tri godine.

– Nedostaje mi, ali nosim ga u srcu i duši, tako da mislim da dobro vodim tu bitku u sebi. Šta god da vam se dešava u životu, koje god bure, sreće i tuge imali, uvek će vam faliti savet najbližih ljudi s kojima niste imali mnogo prilike da se ispričate i da čujete šta bi vam oni rekli u tim momentima.

Ipak, oslonac i podršku u životu pronašla je u čoveku koji je uvek tu za nju. Sa suprugom Alenom Dragosavom krajem meseca proslaviće treću godišnjicu braka, iako njihova ljubav traje znatno duže. To što su u bračnu luku uplovili praktično u isto vreme kada je Majina karijera krenula vrtoglavo naviše, ona ne dovodi u vezu.

– Alen i ja zabavljali smo se pre braka skoro deset godina. Kada smo oboje počeli da gradimo karijeru, bili smo potpora jedan drugom i trudili se da maksimalno olakšamo sve prepreke. Ne mislim da je na moj uspeh uticao brak, već naporan trud i rad. Trebalo je mnogo godina truda, znoja i krvi da se ostavi na sceni da uspeh koji s vremenom dođe ne bi bio prolazan. Kada gledam na sve to, smatram da je bilo potrebno postaviti dobre temelje da bi sve danas izgledalo kako treba. Brak je tu mogao da bude samo saveznik – objašnjava pevačica i slaže se da ona sigurno ima uticaj na prosperitet u njegovom poslu.

– Razumevanje je ključ dobrog odnosa. Dešavalo se da Alen po ceo dan ima poslovne sastanke, a da jedino što mu treba kada dođe kući jeste mir i neko s kim će porazgovarati o svemu. Smatram da su podrška i razumevanje koje partneri pružaju jedan drugom ključ za dobar život. Pre svega, jer mogu da budu sigurni da u porodičnom domu imaju poverenje i stabilnost, te da maksimalno mogu da se posvete poslovnom životu. Naravno, govorim o tome kada partneri ne prave budale od sebe. Nisam od onih žena koji ispituju, zovu non-stop ili trkeljišu po stvarima, takve scene govore da je tu ljubav odavno izašla na vrata – kaže pevačica.

Maja se raduje novom albumu koji uskoro očekuje njenu publiku.

– Evo da kažem premijerno za „Story“ – album je spreman. Imam pesme i ugledaće svetlost dana u oktobru. Jedva čekam reakciju publike, ona je najbolji sudija – otkriva nam pevačica.

Gledanje u budućnost, međutim, podrazumeva i planove na privatnom polju, a mnoge interesuje da li se pronalazi u ideji da postane majka.

– Želite iskreno? Više me novinari pitaju o majčinstvu nego rodbina. Mislim da ima vremena za sve i da će i to poglavlje života doći na red. Smatram da još mogu da se ostvarim u karijeri, pre nego što napravim kraću pauzu i posvetim se roditeljstvu – kaže za kraj pevačica, koja najavljuje vrlo radno leto i konstatuje da vremena za odmor u narednom periodu – neće biti.