Celebrity News

Dijana Milojković IZGUBILA NAJTEŽU BORBU: Misica preminula nakon duge i teške bolesti

Dijana Milojković IZGUBILA NAJTEŽU BORBU: Misica preminula nakon duge i teške bolesti

Poznata misica Dijana Milojković, preminula je posle duge i teške bolesti u 33. godini.

Njen brat, Miloš Milojković oglasio se na Instagramu i tužnim statusom obavestio javnost.

- Počivaj u miru, sestro - napisao je on.

I Dijanin bivši dečko Stefan Karić oprosto se od nje kada je na svom Instagramu podelio emotivni video na kojem se nalaze njih dvoje, iz perioda kada su bili zajedno. Evo šta joj je poručio:

- Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!

- Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noc ! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Pocivaj u miru Dijana moja. Zauvek tvoj Stefan - napisao je on.

Podsetimo, Dijana se dugo borila sa opakom bolešću, a pre više od mesec dana u javnosti je odjeknula vest da joj je hitno potrebna krv. Dijana, mis Evrope iz 2014. godine, je svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji se ugledaju na nju.