Celebrity News

Svetlana Ceca Ražnatović priznala: Nikada se neću ponovo udati, a MOMKE KRIJEM

Svetlana Ceca Ražnatović priznala: Nikada se neću ponovo udati, a MOMKE KRIJEM

Foto: Dejan Milićević

Svetlana Ceca Ražnatović bila je iskrena, pa je objasnila koji je razlog zbog kog čuva detalje svog ljubavnog života samo za najbliže, ali i otkrila kako je sigurna u to da se nakon smrti muža, Željka Ražnatovića Arkana, nikada više neće udati.

- O momcima ne želim da pričam ni sa kim, osim sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Ne mogu da delim te stvari sa nacijom. I da imam dečka, nikad vam to ne bih rekla, zašto je to moja privatna stvar.

- Trudiću se da tako i ostane. Ako me uhvatite s nekim, to je drugo. Mogu samo da kažem da se nikada više neću udati! - zaključila je Ceca za "Informer".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 19, 2019 at 2:48am PDT

Kako prenose domaći mediji, tokom boravka u Evropi na početku devedesetih, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina "Plejboj", Ceca je ugledala Arkanovu sliku i, kako je sama objasnila, tada je "ugledala najlepšeg muškarca na svetu".

Verili su se 1995, a zatim izgovorili sudbonosno "da" na "svadbi decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.