Celebrity News

Kraljica mora da se sluša: Novo Elizabetino pravilo šokiralo Megan Markl!

Kraljica mora da se sluša: Novo Elizabetino pravilo šokiralo Megan Markl!

Kraljica Elizabeta rešila da je da stane na put neposlušnosti Megan Markl i princa Harija kada su mnogi protokoli i kraljevska pravila u pitanju.

Kraljica je saznala da Megan i Hari planiraju da usvoje još jednog napuštenog psa, ovoga puta za svog sina Arčija, pa je donela drastične mere, zabranila je držanje pasa u Bakingemskoj palati!

- Hari i Megan su počeli da rade u svojim kancelarijama u jednoj od kraljičinih kuća, a Elizabeta nipošto ne želi da psi tu ulaze i borave - rekao je izvor iz palate i objasnio kako je kraljica rekla da nema ništa protiv slobode, ali neka tu slobodu "vežbaju" u svojoj kući.

- Ona je saopštila Megan da u svom domu u Frogmoru može da radi šta želi, ali da ne dolazi u obzir da išta od toga prenosi u palatu. Megan je očajna, jer obožava životinje i voli da ih usvaja - dodaje izvor.

Ovo nije prvi put da je kraljica odlučila da ukroti Megan Markl. Kako je tada prenela strana štampa, vojvotkinja je planirala da napiše memoare, ali Elizabeta je njenu ideju u startu ugušila.