Celebrity News

Anastasija Ražnatović za "Story": NE ŽELIM DA ZAVISIM OD MAJKE

Anastasija Ražnatović za "Story": NE ŽELIM DA ZAVISIM OD MAJKE

Nema sumnje da gotovo svaka mlada devojka koja želi da nešto postigne u muzičkom svetu zavidi Anastasiji Ražnatović (21) na predispozicijama koje ima. Kada je prošle godine zakoračila na scenu svojim prvim singlom „Savršen par“, kao ćerki folk dive Svetlane Cece Ražnatović, mnoga vrata bila su joj od početka otvorena, a njen konačan proboj među vodeće izvođače bio je samo pitanje trenutka. Svojom tek drugom pesmom „Rane“ ove godine to je i pokazala. Međutim, koliko su jaka ramena na kojima Anastasija svoju popularnost mora da nosi i postoji li makar nešto, pa i najmanja stvar, na kojoj ona zavidi drugima? Perspektivna pevačica svesna je da će s pojedinim predrasudama uvek morati da se bori, ali ne haje za to. Veruje u put koji je samoj sebi zacrtala, ali u intervjuima je, ipak, veoma oprezna jer smatra da se u njenom poslu i najmanja greška skupo plaća. Još teže ih je kontrolisati kada su oči celokupne javnosti uperene u svaki njen korak.

Šta ste žrtvovali kako biste napravili kompromis između onoga što javnost očekuje i onoga što ste vi privatno?

- Smatram da sam privatno i dalje mnogo opuštenija nego pred kamerama. Mislim da to ide sa godinama i iskustvom kad ste tip devojke kao što sam ja. Ne umem da se pretvaram i zato se bojim da u intervjuima ne izgleda da sam “veštačka” u razgovoru i nastupu. Ne mogu i ne umem tako da se ponašam iako u ovom poslu većina ljudi to radi.

Kakav odnos imate prema novcu otkako ste odlučili da budete finansijski nezavisni?

- Mislim da svako, nezavisno od finansijske situacije u kojoj se nalazi, treba da zaradi svoj dinar. Morate za nešto da se potrudite da biste umeli to da cenite. Zahvalna sam majci što mi je u životu pružila sve što mi je bilo potrebno, i to mnogo poštujem, ali isto tako, oduvek sam bila svesna da ne mogu i ne želim da zavisim od nje.

Šta je sve otkrila Anastasija za magazin "Story" pročitajte u novom broju koji je u prodaji do 30. jula!