Celebrity News

Rešila da se ČASTI: Dara Bubamara OD RUSKOG TAJKUNA KUPUJE JAHTU OD 300.000 evra?

Rešila da se ČASTI: Dara Bubamara OD RUSKOG TAJKUNA KUPUJE JAHTU OD 300.000 evra?

Kako prenose domaći mediji, pevačica Dara Bubamara navodno je u pregovorima da od jednog ruskog tajkuna kupi jahtu koja košta oko 300.000 evra.

Pevačica se u Budvi, gde trenutno boravi, raspitala kod koga može da pazari luksuzno plovilo kako bi leti mogla da uživa sa svojim prijateljima.

- Dara obožava jahte i mašta da ima svoju. Rešila je ove godine da pored stanova koje je kupila, sebe počasti i jahtom. Ona nije preko noći te pare zaradila, nego je i te kako štedela da može da uloži u nešto. Povezala se preko prijatelja sa jednim ruskim tajkunom koji ima u svom vlasništvu nekoliko jahti na prodaju - ispričao je izvor za "Star" i nastavio:

- Njoj se dopala jedna koja košta 300.000 evra i jeste joj to u jednom momentu bilo mnogo, jer su i dodatni troškovi za jahte preterano skupi, ali kada je sela da pregovara, čovek joj je rekao da postoji varijanta plaćanja na rate, tako da je prelomila i odlučila da se otvori. Jahta je sada usidrena u Porto Montenegru, a Dara za deset dana ide da se konačno dogovori i tada će zvanično odlučiti da li je kupuje, mada mi se čini da je već donela odluku. Posebno se raduje njen sin koji jedva čeka da ga mama provoza na moru - otkriva izvor.

Sve što je pevačica izjavila na ovu temu bilo je:

- I Dara ima dušu - oglasila se ona kratko i jasno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jun 25, 2019 at 2:05pm PDT