Celebrity News

NOVO POGLAVLJE BEZ SUPRUGE: Željko Joksimović širi POSLOVNE horizonte

NOVO POGLAVLJE BEZ SUPRUGE: Željko Joksimović širi POSLOVNE horizonte

Kako pišu domaći mediji, Željko Joksimović otvara tri kablovske televizije. Pisalo se da će on u svoje redove dovesti poznata TV lica Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu. Međutim, poznate voditeljke  demantovale su da će preći da rade na neku od njegovih televizija.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala - "K1 studio", "Stajl fajl" i "TV DR", a kako se navodi, sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija"  Željka Joksimović koju je nedavno osnovao, piše "Kurir".

Prema tvrdnjama "Kurira", kanal "Stajl fajl" biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, "TV DR" baviće se zdravstvom, "K1" će biti muzička televizija.

- Niko ne zna odakle Željku ideja i želja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao - rekao je izvor za ovaj list i objasnio zašto Jovana Joksimović neće biti pojačanje na "TV K1".

- Verovatno svi očekuju da će Jovana tamo preći zajedno sa kumom Srđanom, ali to se neće desiti. Barem ne u narednih godinu dana jer su njih dvoje ugovorom vezani za TV Prva i ne mogu da jednostrano prekinu saradnju zbog ogromnih penala koje bi morali da plate - dodaje izvor.