Celebrity News

Novi "RAT" među bivšim partnerima: Aca Lukas TUŽIO Sonju?

Novi "RAT" među bivšim partnerima: Aca Lukas TUŽIO Sonju?

Pevač Aca Lukas je navodno ponovo u "ratu" sa bivšom partnerkom Sonjom Vuksanović otkako je u javnosti počeo da se pojavljuje sa novom devojkom Jovanom Doroški.

Po pisanjima "Kurira" par će po početi da se sastaje na sudu zbog svađe oko ćerke Viktorije.

Naime, pevač je pristao da Sonji da razvod kako bi mogao da nastavi da viđa ćerku, a navodno je tužio dizajnerku zbog toga što mu nedeljama ne dozvoljava da provodi vreme sa detetom. Sonja mu je postavila i ultimatum da joj uplati 3.000 evra i što pre potpiše papire za razvod braka.

Prema rečima izvora ovog lista, Aca će od Sonje preko tužbe tražiti razvod, ali i mogućnost da viđa dete određenim terminima.

- Aca će tužbom tražiti razvod braka, viđanje deteta svakog radnog dana od 16 do 19 sati, pola letnjeg, pola zimskog raspusta, uz alimentaciju od 50.000 dinara (imajući u vidu da pored Viktorije ima još troje dece koje izdržava ili pomaže). S obzirom na to da mu je Sonja onemogućila svaki kontakt sa detetom jer neće da joj uplati 3.000 evra, alimentaciju koju je sama sebi dosudila, on je tražio da sud po hitnom postupku privremenom merom uredi viđanje sa detetom pošto nema drugog načina da vidi niti čuje dete. Čim sud donese takvo rešenje, imao bi mehanizam preko izvršitelja da reaguje kako bi mu se omogućilo viđanje - rekla je neimenovana advokatica za "Kurir".

Aca i Sonja se još uvek nisu oglašavali povodom ovih navoda.