Celebrity News

Radoznala Džulija Roberts: Šta to Srbi pišu o meni?

Autor: | 02/08/2017

Radoznala Džulija Roberts: Šta to Srbi pišu o meni?

Glumica Džulija Roberts zatečena je interesovanjem medija u Srbiji, pa je proveravala kako su novinari ispratili njen dolazak u Beograd.

Džulija je od svojih asistenata tražila da kupe sve dnevne novine koje izlaze u Srbiji kako bi proverila šta se to prethodnih dana pisalo o njoj.

Holivudska zvezda nije očekivala toliku pažnju srpskih medija, pa je, kad se pročulo da je u Beogradu i kad je primetila paparace, morala da sazna na koji su način naše novine i magazini ispratili njen boravak u glavnom gradu.

- Džulija Roberts nema nikakav poseban tretman u hotelskom apartmanu, jedino je zahtevala da joj donesemo sve novine u kojima su izašle njene fotografije iz Beograda. Rekla nam je da to činimo i narednih dana - tvrdi izvor.

Dobitnica Oskara prva dva dana Beogradom je šetala bez specijalne pratnje, ali otkako se saznalo da je tu, malo je promenila pravila ponašanja. I dok njena deca i muž i dalje slobodno šetaju beogradskim ulicama, Džulija iz hotela izlazi u zatamnjenom džipu. Iako se ionako ne može ništa videti kroz crna stakla, glumica legne na zadnje sedište kako je fotografi ne bi uslikali. Ništa čudno, jer se Robertsova tako ponaša i u Holivudu, ne voli paparace i veliku pažnju, osim kad dođe na filmsku premijeru.

Kako su se Džulija i Demi Mur provele na salašu pokraj Novog Sada pogledajte OVDE

Inače, Džulija boravak u Beogradu koristi kako bi obišla što više poznatih mesta i znamenitosti, pa je tako juče posetila karting stazu i zoološki vrt. Naravno, s njom su, kao i do sada, bila i njena deca Hejzel, Finom i Henri, dok je glumičin suprug Danijel Moder najverovatnije bio okupiram poslovnim obavezama. On je juče oko podneva prvi izašao iz luksuznog hotela, u kojem su smešteni od četvrtka, a potom se peške, s rancem na leđima, uputio u obilazak grada.

Објава коју дели Nikola Ratkovic (@n_ratkovic) дана 30. Јул 2017. у 9:28 PDT

Nakon Beograda i Novog Sada, Džulija svoje putovanje nastavlja dalje ka Hrvatskoj saznaje Blic.