Celebrity News

Mirka Vasiljević otkrila da je bila ŽRTVA NASILJA i kako je zbog toga morala da potraži STRUČNU POMOĆ

Mirka Vasiljević otkrila da je bila ŽRTVA NASILJA i kako je zbog toga morala da potraži STRUČNU POMOĆ

Poznata glumica Mirka Vasiljević otkrila je javnosti kroz šta je prolazila kada je bila mala.

Naime, kako je rekla, nju su, u ranom detinjstvu, drugovi prozivali da je glupa i loša osoba. Glumica je zbog problema koje je joj je okruženje pravilo, na nagovor svoje majke, otišla da potraži stručnu pomoć.

- Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece - uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun - da sam seljančica, da igram u opankama... Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko - prisetila se Mirka u razgovoru za Pink.rs, a potom dodala:

- Mislila sam - ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se tek kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Tada sam dobijala komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata... I tada sam promenila broj, koji i dan danas imam. Mama mi je rekla:"Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni, da mogu da te dobijem!". Pričala sam tada sa roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao su sve to propratne stvari sa kojima ću se vremenom izboriti - objasnila je Mirka, sada mama troje mališana i uspešna glumica.