Celebrity News

Na današnji dan je rodila ćerku, a OVOM FOTOGRAFIJOM izazvala LAVINU komentara (foto)

Na današnji dan je rodila ćerku, a OVOM FOTOGRAFIJOM izazvala LAVINU komentara (foto)

Pevačica Ana Nikolić ne krije koliko je srećna i ostvarena otkako je postala majka, a za nju i njenu naslednicu Taru danas je veliki dan.

Naime, Anina mezimica danas puni dve godine te je pevačica objavila fotografiju tetovaže koju je posvetila ćerki, ime "Tara" i datum njenog rođenja, a uz sliku je dodala:

- Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi.... Moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja...moj monkey...moja Tararira,ili kako ti kazes TALA... Moj ponos i najveća životna nagrada...Sećam se kao da je bilo maločas, kada su mi te doneli prvi put, pomislila sam samo “Bože hvala ti na ovom blagoslovu”...bila si tako mala, a tako savršena... I eto, prođoše 2 godine kao tren...SREĆAN TI 2.ROĐENDAN DRAGA MOJA MALENA DEVOJČICE... Voli te mama - napiasla je Ana uz fotografiju.

https://www.instagram.com/p/B0sQrF9AgGs/

Pored toga, Ane je objavila i predivno dekorisan sto za Tarinu proslavu drogog rođendan, a kako to izgleda pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B0sgZR2gLqJ/