Celebrity News

Na bajkovitoj rođendanskoj proslavi za Taru, Ana Nikolić ODUŠEVILA linijom a evo sa kim je pozirala! (foto)

Na bajkovitoj rođendanskoj proslavi za Taru, Ana Nikolić ODUŠEVILA linijom a evo sa kim je pozirala! (foto)

Devojčica Tara, ćerka popularne pevačica Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, napunila je pre nekoliko dana dve godine, a ovaj datum morao je da bude posebno obeležen.

Naime, popularna mama potrudila se da Tari ulepša ovaj dan te je organizovala divnu proslavu u mirnom ambijentu sa roze detaljima, puno zelenila i uskusnim kolačićima.

https://www.instagram.com/p/B0vT4gUgdff/?utm_source=ig_embed

Međutim i pored sjajne atmosfere, predivnih detalja i emocija, niko nije mogao da ostane ravnodušan na novi izgled Ane Nikolić.

Lepa mama se polako, ali sigurno vraća se u top formu, te je sa svojom majkom ovekovečila predivan trenutak sa proslave Tarinog rođendana...

https://www.instagram.com/p/B0vWxDTgD2M/

Podsetimo se:

Pevačica Ana Nikolić ne krije koliko je srećna i ostvarena otkako je postala majka, a za nju i njenu naslednicu Taru danas je veliki dan.

Naime, Anina mezimica danas puni dve godine te je pevačica objavila fotografiju tetovaže koju je posvetila ćerki, ime “Tara” i datum njenog rođenja, a uz sliku je dodala i emotivan opis. Na narednoj strani podsetite se kako je to izgledalo:

– Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi…. Moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja…moj monkey…moja Tararira,ili kako ti kazes TALA… Moj ponos i najveća životna nagrada…Sećam se kao da je bilo maločas, kada su mi te doneli prvi put, pomislila sam samo “Bože hvala ti na ovom blagoslovu”…bila si tako mala, a tako savršena… I eto, prođoše 2 godine kao tren…SREĆAN TI 2.ROĐENDAN DRAGA MOJA MALENA DEVOJČICE… Voli te mama – napisala je Ana uz fotografiju.

https://www.instagram.com/p/B0sQrF9AgGs/