Celebrity News

Srpski košarkaš i manekenka ODLOŽILI SVADBU DO DALJNJEG, evo i ZAŠTO

Srpski košarkaš i manekenka ODLOŽILI SVADBU DO DALJNJEG, evo i ZAŠTO

Svadba košarkaša Nemanje Nedovića i njegove verenice, atraktivne manekenke Mine Milutinović, po svemu sudeći, odložena je do daljeg.

Kako Blic saznaje, budući mladenci želeli su da upriliče venčanje krajem jula i početkom avgusta, ali kako Nemanja ne igra za reprezentaciju i ne mora da putuje u Kinu, košakraš ima dosta vremena kako bi slavlje i detalje oko istog spremili natenane.

Sve je doslovno GORELO: Srpski košarkaš zaprosio manekenku na Maldivima (foto/video)

- Iako su planirali da krajem jula ili početkom avgusta stanu na ludi kamen, Nemanja i Mina su odložili svadbu, a sve sa ciljem da ona bude organizovana kako dolikuje. Nemanja se povredio tokom sezone, pa neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini, zato je odlučio da sa Minom napravi ugođaj i da uživaju u čarima leta. Oni su sa prijateljima otputovali u Budvu gde su iznajmili vilu. Nemanje je do septembra slobodan, a onda ide za Španiju, za čiji klub igra. Mina ga uvek prati u stopu - kaže izvor blizak paru, i dodaje:

https://www.instagram.com/p/BzI3CpNIf3v/

- Kako više nije bilo potrebe da sve organizuju na brzaka, svadbu su odložili za jesen ili za sledeću godinu proleće, to još nisu odlučili. Oboje žele da njihovo venčanje bude za pamćenje i da njihovi prijatelji iz celog sveta dođu u Beograd.

Svadba Mine i Nemanje biće sa više stotina zvanica, a među svatovima će se naći zvučna imena svetskog džet-seta, kojem Nemanja Nedović već dugo pripada.

Prelepa manekenka odavno je izabrala venčanicu i tim ljudi koji će brinuti o njenom stajlingu tog dana, dok je dekoraterima napravila nacrt kako želi da izgleda svečana sala tog dana.