Celebrity News

Olivija Njutn Džon PONOVO NA IVICI RAZUMA I AGONIJE: Rak se PROŠIRIO NA KOSTI!

Olivija Njutn Džon PONOVO NA IVICI RAZUMA I AGONIJE: Rak se PROŠIRIO NA KOSTI!

Glumica Olivija Njutn Džon, Zvezda filma "Briljantin" nedavno je potpuno otvoreno i iskreno govorila o borbi sa rakom i tome kako se osećala nakon što joj je po treći put, pre dve godine. Gostujući u emisiji “60 minuta” otkrila je da ne zna koliko će još dugo živeti, jer je šansa za izlečenje raka koji je u četvrtoj fazi vrlo mala.

Budući da se bolest vratila 2013. godine, glumica je povrgnuta drugoj turi lečenja, ali rak se vratio četiri godine kasnije. Bolest je tada ušla u četvrti stadijum i počela je da se širi i na kosti, a evo kako glumica dana govori o tome:

– Kad saznate da imate rak ili neku drugu zastrašujuću bolest, odjednom dobijete vremensko ograničenje. Ako odlučite da verujete statistikama, one će se obistiniti. Ako vam neko kaže da imate još samo šest meseci života, vrlo je verovatno da će tako i biti, upravo zato što ste poverovali u to – rekla je i dodala:

- Srećna sam što sam uspela da se izborim sva tri puta protiv ove bolesti i što sam još uvek ovde. Živim sa tim. Svaki dan je poklon. Gledam na to kao na nešto što je u mom telu, a čega moram da se rešim. Ne govorim o tome kao da vodim bitku ili rat sa bolešću. Govorim svom telu da mora da se izbori. 

Njena ćerka, Kloi Latanci, priznala je da sa majkom ne govori o njenoj bolesti ili zdravlju.

- Ne govorimo o tome. Ne, mi zaista ne moramo o tome da govorimo. Ako poželi da priča o svojoj bolesti, naravno da sam tu za nju, ali ja nikad neću pomenuti njenu bolest, ukoliko to ona ne želi.