Celebrity News

Nakon što su je izvređali zbog oštrog obraćanja devojkama, Snežana Dakić UZVRAĆA UDARAC!

Nakon što su je izvređali zbog oštrog obraćanja devojkama, Snežana Dakić UZVRAĆA UDARAC!

story

Snežana Dakić poznata novinarka i voditeljka, u poslednje vreme na svom Instagram profilu često se osvrće na goruće teme, a sada je njen posto koji govori o aferama prostitucije i ženama lakog morala, zadobio veliku pažnju.

Naime, voditeljka se na svom Instagram nalogu zapitala zašto fine devojke, odnosno žene izgledaju kao devojke lakog morala pa je sama odlučila da odgovori na to pitanje.

Dok su se jedni složili sa Snežaninim opažanjem, većina njih ju je kritikovala, a kako je to izgledalo POGLEDAJTE OVDE. 

Ona za “Blic” objašnjava kroz šta je prošla za samo nekoliko sati od ove objave.

- Posmatram svet oko sebe. Devojke izgledaju jako jeftino u toj plastificiranoj garderobi sa plastičnim umecima u kosi, sa prejakom šminkom i obaveznim platformama. To nije ni moda ni estetika. Mislim da neke od njih, naročito ove jako mlade, uopšte nisu svesne poruke koju šalju. Šalju poruke da su jeftin seksualni objekat za brzu zabavu, a želele bi da ih tretiraju sa poštovanjem i da im ponude ljubav za ceo život - u dahu objašnjava Snežana i dodaje:

- Tako vas obično etiketira muškarac koji je pokušao, pa ste ga odbili. A inače, ta reč se lako prevaljuje preko srpskoj jezika. Svaka žena je ku**a, dok se ne dokaže suprotno. Jedno je izgledati izazovno, pa i seksi. Pa i zanosno plesati je okej. Ali pornografija nije za javnu upotrebu. Ko voli, neka to praktikuje na žurkama zatvorenog tipa, ili u privatnosti. Ali neprikladno je da to postane dres-kod. Da se razumemo: ja sam dala svoje zapažanje - opis. Nisam nikome sudila.