Celebrity News

Nakon što je ZA DLAKU IZBEGLA SMRT, Marina Visković u Americi prošla kroz višečasovnu DRAMU

Nakon što je ZA DLAKU IZBEGLA SMRT, Marina Visković u Americi prošla kroz višečasovnu DRAMU

story

Marina Visković trenutno boravi u Americi a kako se navodi, zbog velikog broja saobraćajnih traka, pevačica je skoro tri sata vozila u nepoznatom pravcu, piše Blic.

- Pošto ovde ima svoje vozilo, došla je na ideju da se provoza do jednog obližnjeg šoping centra. Ali, kada je izašla na autoput koji ima preko šest traka u jednom smeru, mislila je da ide dobrim putem. Kada je posle određenog vremena shvatila da je zaboravila da izađe na pravi izlaz i da ne može tako lako da se vrati, potpuno je poludela. Mislila je da će moći da se prestroji na nekom narednom izlazu, ali to joj nije pošlo za rukom, te je narednih 150 kilometara vozila u pravcu Kalifornije - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao.

- Prvo je počela da paniči i da zove prijatelje, ali kada je shvatila da više od tri sata vozi do šoping centra, po savetu prijatelja došla je na ideju da stane u zaustavnu traku i pre svega da se smiri. Kako se iznervirala, sačekala je da se smiri. Ubrzo su joj neki ljudi pomogli da se snađe, pa je tako višečasovna drama okončana, a ona je srećom stigla na dobru lokaciju. 

Podsetimo se:

Pevačica je pukom srećom za dlaku izbegla smrt jer se tokom ronjenja susrela sa ajkulom.

– Dragi moji, nalazim se u Majamiju trenutno, dakle Atlantski okean je u pitanju i ovde su one opasne ajkule, nisu kao one Maldivske sa kojima sam se susretala. I desilo se da sam ja ronila, i kada sam izronila videla sam ljude da me zovu sa plaže i da viču. Videli su ajkulu koja je kružila oko mene. Šta da vam kažem, ovaj dan ću slaviti kao drugi rođendan, izuzetno sam se potresla, ali preživela sam što je najvažnije – rekla je Marina za Alo.

Marina je odlučila da joj ovaj nemili događaj nikako ne pokvari odmor i uživanje, ali je definitivno odlučila da od ove godine proslavlja dva rođendana.