Celebrity News

SUD DONEO ODLUKU: Severina i Igor Kojić dobili ZABRANU koja se tiče pevačicinog sina

SUD DONEO ODLUKU: Severina i Igor Kojić dobili ZABRANU koja se tiče pevačicinog sina

Opštinski građanski sud u Zagebu doneo je privremenu meru kojom se izriče da pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić moraju  sa društvenih mreža da izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića kojeg je Severina Kojić dobila sa partnerom Milanom Popovićem. Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja, prenosi "Blic".

Odlukom pomenutog suda, na zahtev Popovića koji želi da zaštiti prava na prvitnost svog maloletnog sina, Severina i Igor imaju osam dana da obrišu sve fotografije sa Aleksandrom, a nakon toga ni jedno ni drugo više ne smeju da objavljuju fotogafije ni na jednoj društvenoj mreži, Instagramu ili Fejsbuku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Feb 27, 2019 at 3:31am PST

Ova mera je privremena dok se ne okonča parnica između nekadašnjih partnera Severine Kojić i Milana Popovića koja je u toku.

U slučaju da ne ispoštuje ovu odluku suda, Severina i Igor bi morali da plate kaznu od oko 80.000 dinara, a kazna će se, prema presudi, povećavati, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama, piše "Blic".

Inače, Igoru je 2017. godine sud zabranio da objavljuje fotografije maloletnog Aleksandra na društvenim mrežama, ali se on na to oglušio.