Celebrity News

MANJI DOM OD PRETHODNOG: Emina Jahović se preselila iz kuće bivšeg muža, evo gde i kako sada živi

MANJI DOM OD PRETHODNOG: Emina Jahović se preselila iz kuće bivšeg muža, evo gde i kako sada živi

Pop zvezda Emina Jahović nedavno je napustila porodični dom u Istanbulu u kojem je živela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom. Ona je skoro dve godine od razvoda provela u njihovom zajedničkom domu, ali sada je došlo vreme da se sa decom premesti u novu kuću u komšiluku kako bi dečaci mogli da viđaju oca kad god da požele.

- Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živeli sa decom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pevačica je pre nekoliko meseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dečaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju - navodi izvor blizak pevačici za “Blic”.

Novi Eminin dom je manji od prethodne, ali jednako luksuzan.

- Da se razumemo, sadašnji dom je manji od prethodnog, ali je i ovaj veliki i odiše luksuzom i glamurom. Emina ga je opremila najskupljim i najsavremenijim nameštajem, kuća sadrži dnevni boravak, kuhinju i nekoliko spavaćih soba. Ima prostrani balkon, u jednom kupatilu je džakuzi, a u dvorištu se nalazi i bazen. Ona se pošteno istrošila kako bi opremila novi dom, ali vredelo je jer izgleda kao iz magazina - priča izvor za "Blic".

Emina je pre nekoliko meseci pričala o preseljenju u novi dom.

- Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem - rekla je Emina za “Gloriju” i otkrila da će imati manju pomoć u novoj kući:

- Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu.