Celebrity News

Plastični hirurg o Kajli Džener: Za 10 godina KOŽA OKO USANA ĆE JOJ SE RASTEGNUTI POPUT BALONA!

Plastični hirurg o Kajli Džener: Za 10 godina KOŽA OKO USANA ĆE JOJ SE RASTEGNUTI POPUT BALONA!

Kajli Džener, najmlađa bogatašica na svetu 10. avgusta je napunila 22 godine a spektakularnu proslavu rođendana obeležila je u Italiji.

Šok je nastao ono momenta kada su njeni fanovi na Instagramu videli najnovije fotke s odmora, kao i kada su saznali koliko je mlada influenserka napunila godina.

Kajli počinje izgledati jako staro”, “Kad sam je prvi put videla, mislila sam da ima 25 ili 30 godina jer izgleda jako zrelo i ima dete. Ali ima tek 22 godine! Wow, ja ću uskoro 20, a izgledam kao da imam 15”, “Kylie je napunila 22, ali izgleda kao da joj je barem 30” – samo su neki od komentara na Tviteru.

https://www.instagram.com/p/B1FMz0cHKOO/

Za njen izgled zaslužne su plastične operacije i teška šminka koju svakodnevno nosi, a mnogima deluje starije i zbog činjenice što je vrlo mlada postala majka.

Iako je najmlađa milijarderka na svetu priznala ke jedino filere koje stavlja u usne, ali plastični hirurzi tvrde da je radila puno više od toga.

– Nos joj izgleda tanje, a i lice joj se promenilo, verovatno zbog filera – kaže kirurg Alex Karidis dodajući da mu se čini i da je oko očiju radila manje zahvate.

S 18 godina Kajli se pojavila s puno većim grudima, a tvrdila je tada da je za to zaslužan dobar push up grudnjak te da se i ugojila. I stražnjica joj se ‘preko noći’ povećala do te veličine da je totalno neproporcionalna pa mnogi smatraju da je i ona delo plastičnih hirurga.

https://www.instagram.com/p/B0ytV8tHmhy/

– Kajli izgleda puno starije nego što zapravo jeste. Sve te operacije za koje mislim da je radila – fileri u usnama i obrazima, nos i moguće lomljenje čeljusti – sve je čini starijom. Oči su joj nekako šire, možda je i tu nešto radila… Ako nastavi s time, za 10 godina će joj se koža oko usana rastegnuti poput balona – izjavio je plastični kirurg Mark Ho-Asjoe.