Celebrity News

PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI! Snežana krije da se venčala!

PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI! Snežana krije da se venčala!

Snežana Đurišić se nakon tri godine veze odlučila da se na večnu ljubav zavetuje izrabraniku Vanji Miloševiću te su se venčali u tajnosti krajem jula, a za najužu rodbinu i prijatelje upriličili malu proslavu.

Snežana i Vanja stali su pred matičara u petak, 26. jula, u opštini. Posle toga su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja i rodbinu. Oboje su želeli da taj čin obave bez neke preterane pompe, samo za svoju dušu – ispričao je izvor blizak novopečenom bračnom paru.

Ova saznanja je novopoečeni mladoženja Vanja potvrdio i za “Informer”.

– Nas dvoje se poznajemo duže od 20 godina i bili smo dobri prijatelji, a onda je to preraslo u ljubav. Posle skoro tri godine veze, odlučili smo da našu ljubav krunišemo brakom. Snežana je prihvatila da nosi moje prezime i ponosim se time – rekao je Milošević i dodao:

– Kada Sneža završi sve nastupe koje ima, vodim je na zasluženi odmor. Ići ćemo i na medeni mesec, ali do sada još nismo odlučili gde tačno. Znamo samo da će biti neka lepa destinacija i da jedva čekamo da budemo malo sami, da saberemo utiske posle svega! Što se tiče naših porodica i prijatelja sve je u najboljem redu, njeni su prihvatili mene i moji su prihvatili nju.