Celebrity News

Nini Seničar se KONAČNO VIDI TRUDNIČKI STOMAK (foto)

Nini Seničar se KONAČNO VIDI TRUDNIČKI STOMAK (foto)

Šarmantna voditeljka i glumica odlučila je da se skrasi kraj dugogodišnjeg izabranika Džeja Elisa, te svadbu priprema u Italiji, dok će na jesen Nina Seničar roditi njihovo prvo dete...

Od kada je saznala da je u drugom stanju, lepa voditeljka dane provodi veoma aktivno a leto je provela takođe avanturistički uz mnoštvo prelepih događaja i u društvu bliskih prijatelja.

https://www.instagram.com/p/B0gqXB9FAds/

Pre nekoliko dana, na Instagramu lepe voditeljke osvanula je i fotka gde se konačlno vidi trudnički stomak a ne možemo da ne primetio činjenicu da voditeljka izgleda zaista lepo i negovano.

Nina je čak i pre trudnoće često isticala koliko vodi računa o svom izgledu, pa je i za čitaoce otkrila koja je tajna u pitanju:

– Dan započinjem čašom vode, koja nikako ne sme da bude hladna, već sobne temperature. Volim da napravim veliki šejk sa svim povrćem koje imam u frižideru, bademovim mlekom i avokadom. Kakao obožavam u svakoj formi, pa u šejk, pored biljnog proteina, dodam i veliku kašiku čistog nezaslađenog kakaa u prahu. Tajna dobrog šejka jeste da u njemu imate nešto zamrznuto, bilo da je to šaka smrznuth višanja, borovnica ili samo kocka leda. Tu možete biti kreativni i dodati voće koje vama najviše odgovara – rekla je Nina.

Kako Nina izgleda sa stomačićem koji je već počeo da se nazire, pogledajte na narednoj strani...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Aug 10, 2019 at 11:06pm PDT