Celebrity News

Vidno SMRŠALA: Kaća Grujić nakon ozbiljne infekcije bubrega izašla iz bolnice (foto)

Vidno SMRŠALA: Kaća Grujić nakon ozbiljne infekcije bubrega izašla iz bolnice (foto)

story

Katarina Grujić je danas izašla iz KBC-a Zemun, nakon pune dve nedelje koliko je provela u bolnici zbog infekcije bubrega. Ona je pri izlasku iz bolnice na ruci imala gazu u koju su svi gledali, a tu je najverovatnije bila stavljena braunila za lekove i infuziju.

Kaća je lepo doterana pozdravila novinare koji su je sačekali ispred pomenute zdravstvene ustanove. Na sebi je imala bež haljinu i šešir na glavi.

- Smršala sam šest kilograma, strahovala sam za život. Tri doktora su non-stop brinula o meni. U početku sam imala stravične bolove. Čak se i danas na dan izlaska odlučivalo, jer je postojala mogućnost da ostanem bez jednog bubrega. Osećam se mnogo bolje i od danas sam na kućnom lečenju. Negovaće me tata, mama i dečko.

Pridržavaću se svega, posebno ishrane. Znam da je brokoli dobar, a ja obožavam brokoli. Samo dok se ne oporavim, neću moći da idem na Dušanovačku pijacu. Najveću podršku dobila sam od Jelene Kostov, sa njom sam bila u svakodnevnom kontatku, Milice Todorović, Edite Aradinović... - priča Katarina Grujić za Pink.rs.

- Ono što me je na dan izlaska iz bolnice rastopilo su pozivi Maje Berović i Cece Ražnatović, mojih omiljenih zvezda. Tokom razgovora sa njima bolovi su potpuno prestali. Ljudskost i veličina kakvu su pokazale govori o tome da su obe prijatelji i u dobru i u zlu. Maja je čak od mene sakrila napad koji se dogodio na nju i njenog supruga u Mostaru i to me je šokiralo po izlasku iz bolnice kada sam čula od novinara - dodala je pevačica.

Kako je izgledala pogledajte u našoj galeriji: