Celebrity News

Božo Vrećo u haljini sa posebnom namenom sa koje NE MOŽETE DA SKINETE POGLED

Božo Vrećo u haljini sa posebnom namenom sa koje NE MOŽETE DA SKINETE POGLED

story

Umetnik Božo Vrećo nedavno se pojavio na filmskom festivalu u Sarajevu i kao i uvek svojim modnim izdanjem privukao je veliku pažnju.

Dekoltirana ciklama ekscentrična haljina sama je već bila zvezda večeri, a sa nje je malo ko mogao da skine pogled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on Aug 16, 2019 at 2:37pm PDT

Međutim, ova kreacija imala je posebnu svrhu. Božo je nakon što ju je prošetao na crvenom tepihu prodao u humanitarne svrhe  i za nju dobio 1.000 konvertibilnih maraka (nešto više od 500 evra) koja će otići deci bez vida.

Pevač se na društvenim mrežama zahvalio svima:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on Aug 16, 2019 at 3:38am PDT

- Haljina je prodata u Holandiji i 1.000 maraka će biti uručeno Centru za slepu decu. Kakva radost ljudi moji dragi. Ovaj motiv sam istetovirao da me uvek seća na taj trenutak, a isti takav motiv je bio na mojoj pink haljini sa SFF-a koja uskoro putuje svom vlasniku, a samo to je bila svrha svega, humanost! Human gest nas čini dobrim ljudima, da drugima pomognemo i znajte broji se samo ono što date ne ono što dobijete zauzvrat. Hvala za ljubav, hvala za sve lepe reči i jako sam srećan jer sam i ovaj put uspeo u svojoj nameri da dobro uvek bude iznad svakog zla koje je oko nas i znajte, uvek je jača moja Svetlost od svih tama - napisao je Vrećo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on Aug 17, 2019 at 9:06am PDT