Celebrity News

Marina Visković: Trauma koju ću zauvek pamtiti!

Marina Visković: Trauma koju ću zauvek pamtiti!

story

Tokom poslednjeg dana boravka u Majamiju zgodnoj pevačici desila se dramatično iskustvo, kada je, dok je plivala u moru, nedaleko od nje primećena ajkula, a paradoksalno – u trenutku kada se domogla sigurne obale, obuzeo ju je najveći strah...

Dok sam plivala, u jednom trenu sam se okrenula ka plaži i videla izbezumljene ljude koji su mahali i vikali nešto, onda sam shvatila da dovikuju "ajkula". Nisam stigla da shvatim koliko je blizu, ali po njihovim reakcijama znala sam da treba da plivam što brže mogu

Pevačica Marina Visković (31) veći deo jula i prve dane avgusta provela je u Majamiju i Las Vegasu, u društvu kumova. Budući da je ovo njen prvi odlazak u Ameriku, a da su njeni kumovi tamo često boravili, imala je savršene vodiče, pa je uspela da vidi i doživi toliko toga. Doduše, kada je o doživljajima reč, bilo bi idealno da je jedan izostao.
Zgodna Beograđanka počinje razgovor dramatičnim iskustvom koje će zauvek pamtiti.

– Poslednji dan mog boravka u Majamiju, kao i prethodnih dana, provela sam na plaži. U jednom trenutku kuma je rekla: “Čini mi se da sam videla ajkulu”. P omislila sam da joj se priviđa, mada znam devojke koje žive tamo a nikad se ne kupaju u Atlantiku upravo zato što se plaše ajkula. Mislila sam da one plivaju u većim dubinama, a ja nikada ne idem daleko od obale. Uverena da u plićaku nema ajkula, ušla sam u vodu. Znajući da sutra odlazim, želela sam da što duže uživam u vodi. Međutim, kad sam se u nekom trenutku okrenula ka plaži, ugledala sam izbezumljene ljude koji su mahali i vikali nešto, onda sam shvatila da dovikuju "ajkula". Nisam stigla da shvatim koliko je blizu, ali po njihovim reakcijama znala sam da treba da plivam što brže mogu. Onaj pravi, najveći strah osetila sam kada sam već stigla do obale. Bukvalno sam se tresla od šoka. Posle nekoliko sati prijatelji su nam javili da su tog dana, upravo uz obalu Majamija, bila registrovana dva napada ajkula. Jedino dobro u toj dramatičnoj priči jeste što se odigrala pred polazak jer sigurno više ne bih ni prišla okeanu, a kamoli ušla u njega.
Budući da odmore često provodi na egzotičnim plažama, Marina je i ranije imala razloga da razmišlja o strahu od ajkula, naročito kad je bila na Maldivima.

– Budući da sam u horoskopu Riba, s podznakom u Raku, nije ni čudo što obožavam vodu. otkad znam za sebe Na Maldivima nisam imala hrabrosti da ronim upravo zbog ajkula, mada one koje žive u tim vodama nisu opasne. S ovima u Majamiju ništa ne može da se poredi jer je bilo zaista strašno. To su stvari za koje mislite da nema šanse da se vama dese, a onda se dogodi baš to.

Pod utiskom događaja kog će se zauvek sećati, krenula je u Las Vegas, za koji kaže da je potpuna “ludnica”.

– Fascinirana sam tim gradom. Svaki dan je drugačiji, ne znam gde bih pre otišla. Mada me kockanje nikada nije privlačilo, moraću da okušam sreću. Već sam se pozabavila aparatima, ali nameravam i da sreću okušam na ruletu.

Ako joj kocka ne donese bogatstvo, nastaviće da razmišlja o pevanju, ali i o kreiranju, budući da je pre skoro tri meseca otvorila svoj atelje.

– U Ameriku sam ponela nekoliko modela koje sam kreirala. Kuma i ja ih stalno nosimo, a beskrajno sam ponosna što nas i na ulicama i u hotelima svakog dana žene zaustavljaju da bi pitale gde smo to kupile.

Odmor pa posao
Nikad nisam bila na tako dugom odmoru. Čini mi se da sam potpuno van vremena, ali to mi mnogo prija. Kad se vratim, planiram da pokrenem još jedan brend. U ovom neverovatnom ambijentu stigao mi je demo-snimak pesme u koju sam se zaljubila na prvo slušanje. Jedva čekam da je snimim.