Celebrity News

Milica Pavlović: Uspeh mi je doneo MOĆNE NEPRIJATELJE

Milica Pavlović: Uspeh mi je doneo MOĆNE NEPRIJATELJE

Mlada zvezda proslavila je 28. rođendan, a nama otkriva da li je pomislila na majku s kojom je u svađi, šta su joj poželeli prijatelji, otac, baka i deka i oseća li pritisak okoline što još uvek nije emotivno ispunjena

Taman kada smo pomislili da pevačica Milica Pavlović ne može više da nas iznenadi, organizacijom 28. rođendana uspela je da nas ostavi bez daha. Za tu priliku iznajmila je vilu van Beograda, koje je po savetima svog prijatelja Bokuna dekorisala u “boho” stilu. Detalji poput poljskog cveća na stolovima, stilizovanih jastuka, escajga u boji zlata i salvete sa stihovima njenih pesama oduševili su zvanice, među kojima su se našle njene kolege i drugovi iz detinjstva. Baka, deka i otac, nažalost, nisu mogli da prisustvuju, ali su zato sa atraktivnom estradnom umetnicom rođendan obeležili nekoliko dana ranije intimnom večerom. Njena tetka, s druge strane, nije mogla da propusti ovaj veličanstveni događaj, te je sa ostalim gostima uživala u pop, rok i džez numerama.

Kako ste došli na ideju da žurku napravite van grada?

- Budući da jedino za rođendane mogu da okupim sve svoje prijatelje, svake godine vrlo studiozno razmišljam kakvu žurku da im pripremim. Ovoga puta poželela sam da to bude zabava na otvorenom, a sudeći po njihovim reakcijama, nisam promašila ni izbor lokacije ni temu.

Da li ste u tom momentu pomislili na majku, s kojom ne razgovarate?

 - Pomislila sam na sve ljude koji me vole i koji su mi to svojim gestovima jasno stavili do znanja. Moji prijateji iz rodnog Bunibroda bili su u tom momentu sa mnom, kao i moja najbolja drugarica iz srednjoškolske klupe, kojoj sam nedavno bila kuma na venčanju. Pre samo mesec dana se porodila, te sam bila iznenađena što je uspela da se organizuje i iz Niša dođe samo zbog mog rođendana.

Čini li vam se da je u današnje vreme teško steći, a potom i sačuvati prijatelje?

- Važim za nepoverljivu osobu, koja teško sklapa prijateljstva, ali kada procenim da je neko dobar, ne puštam ga iz svog života. Mislim da sam dosad prekinula samo dva prijateljstva.

O čemu je još Milica pričala za "Story", kao i prelepe fotografije sa njene zabave, pronaći ćete u novom broju magazina koji je u prodaji do 27. avgusta