Celebrity News

Novi estradni FAJT: Evo zašto su se "zakačili" Đole Đogani i Ognjen Amidžić!

Novi estradni FAJT: Evo zašto su se "zakačili" Đole Đogani i Ognjen Amidžić!

Denser Đole Đogani nedavno je u izjavi medijima negativno komentarisao emisiju poznatog voditelja Ognjena Amiždića, koji mu na to nije ostao dužan.

Naime, Đogani je za "Telegraf" pre nekoliko dana rekao da ne bi gostovao kod Amidžića jer mu emisija nije "ni zanimljiva, ni zabavna".

- Ako neko od gostiju odbije da odgovori na pitanje, Ognjen ga tera da pojede tamo neko go*no ili šta već. To nije smešno niti zanimljivo. Od emisije pravi sprdačinu, a ne program koji bi trebalo da bude zabavan. U emisiju bi trebalo da odem da pričam o pesmama, a ne da Vesna i ja pričamo o svom privatnom životu - rekao je Đogani misleći na igre izazova koje gosti u emisiji "Ami G Show" moraju da ispune ako neće da odgovore na pitanje.

Iz ove izjave zaključili biste da Đogani nikada ne bi gostovao u Ognjenovoj emisiji, međutim, kako se ispostavilo to baš i nije istina.

Amidzić je, umesto da bilo šta kaže na izjavu densera, samo prosledio "skrinšot" prepiske sa Đoganijem koja dovoljno govori.

Na slici se vidi da mu je Đole poslao link svoje pesme "Dodiri", i pitao ga da gostuje u emisiji!

- Da li postoji mogućnost da budemo kod tebe u emisiji i malo pustimo spot, ako ti se sviđaju spot i pesma? Senida je radila pesmu, pa eto, javi - piše u poruci koju je Ognjen dobio.