Celebrity News

Na rođendanu RTS-a SVE ZVANICE blistale su u raskošnim toaletama, ali NJIH DVOJE niko NIJE OČEKIVAO! (foto)

Na rođendanu RTS-a SVE ZVANICE blistale su u raskošnim toaletama, ali NJIH DVOJE niko NIJE OČEKIVAO! (foto)

Redakcija Radio televizije Srbije sinoć je večeras proslavila 61. rođendan, a u zgradu u Abardarevoj ulici došao je veliki broj TV lica, glumaca, spikera, novinara i poznatih ličnosti.

Na koktel organizovan povodom rođendana ima još veći značaj jer su glavna lica RTS-a večeras otkrila spomenik jednom od najboljih voditelja Mići Orloviću, piše Blic.

Mnogobrojne lepotice iz sfere medija pojavile su se sinoć lepše nego ikad a među njima su svakako Dragana Kosjerina i Marija Kilibarda koje su blistale u crnim toaletama.

Nikako ne možemo a da ne pomenemo Oliveru Kovačević, kao i Kristinu Radenković koja je ovom priliko pokazala koliko sjajno deluje u već, poodmakloj trudnoći.

U jednom trenutku se na žurki pojavio dvojac koji je mnoge iznenadio. Naime, nekadašnja lica RTS-a, Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, uprkos tome što više nisu na ovoj televiziji, došli su ruku pod ruku na događaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada su ih kolege ugledale, nisu mogle da skinu osmehe sa lica. Svi su prišli da se pozdrave i izgrle sa njima, a Kilibarda je za "Blic" otkrila da su sinoć na prijateljskoj osnovi došli da podrže svečanost.

Još malo atmosfere sa svečanosti pogledajte u galeriji: