Celebrity News

Nataša Kovačević posetila mesto na kom je IZGUBILA NOGU, a onda se ovim rečima obratila Dei Đurđević!

Nataša Kovačević posetila mesto na kom je IZGUBILA NOGU, a onda se ovim rečima obratila Dei Đurđević!

U okviru akcije Crvenog krsta Srbije, Nataši Kovačević uručena je zahvalnica za doprinos ovoj akciji, a u razgovoru sa ekipom portala Pink.rs, Nataša je rekla da joj je veliko zadovoljstvo što je učestvovala u svemu tome.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde i još veće mi je zadovoljstvo što sam imala priliku da učestvujem u jednoj ovakvoj akciji. Dobili smo povratnu informaciju da je akcija bila uspešna, tako da smo ljudima podigli svest koliko je važno da daju krv. Misija je bila uspešna, tako da sam presrećna - rekla je Nataša.

https://www.instagram.com/p/B1hRSkJHdr4/

- Drago mi je ako uspem da svojim primerom podignem svest ljudi da svi mi imamo teške trenutke u životu, ali da smo dovoljno jaki da to prebrodimo. Ne bi nam Bog dao da nosimo sve te terete da ne možemo da ih iznesemo. Ja živim normalan život, trudim se da normalno živim i u tome uspevam. Ako to daje motivaciju, pogotovu mladim ljudima koji se suočavaju sa nekim težim problemima, povredama i životnim situacijama, onda moja misija ima dupli karakter - izjavila je Kovačevićeva za Pink.rs.

 

Budući da je i voditeljka TV Pink Dea Đurđević, u februaru ove godine imala je tešku saobraćajnu nezgodu, od koje se uspešno oporavlja, Nataša je imala želju da se lepim rečima obrati voditejki...

- Iskreno, svaki put kada čujete neku tako strašnu vest osećate se jako loše. Ja se sećam da sam joj u tim trenucima poslala poruku da ostane jaka. Ali eto, vidite. Ona je svojim primerom pokazala koliko je hrabra, koliko je svaki čovek u stanju da iznese te teške trenutke na najbolji mogući način. Ona je to uradila. Počela je i da radi nedavno. Tako da je jedan pravi borac i svaka joj čast na tome! Ovim putem želim da joj čestitam na hrabrosti, na način na koji je iznela celu tu bitku... Svaka joj čast što je uspela, što je ostala pozitivna, vesela, što je nastavila da radi i nastavila da živi normalan život - govorila je Nataša.

Nataša je i za Pink.rs otkrila da li je bila na mestu nezgode nakon svega.

- Jesam, išla sam par puta na to mesto. Prvi put sam imala povod, a to je snimanje dokumentarnog filma, koji će se zvati 'Skok' i koji je sada gotov i od jeseni će biti na festivalima. Taj film prati moj povratak na parket, ali i isto tako prijateljstvo košarkaških federacija Srbije i Francuske kroz istoriju. Snimanje je bio povod da dođem na to mesto. Bile su pomešane emocije, moram da priznam. Imala sam neverovatnu podršku porodice, prijatelja - završila je emotivno lepa košarkašica.