Celebrity News

Izjava legendarnog Srbina Siniše Mihajlovića zbog koje mu SVI APLAUDIRAJU: Obećao sam da ću biti sa vama! (foto)

Izjava legendarnog Srbina Siniše Mihajlovića zbog koje mu SVI APLAUDIRAJU: Obećao sam da ću biti sa vama! (foto)

Budući da je pre nekoliko nedelja Siniša Mihajlović potvrdio za medije da vodi tešku bitku protiv leukemije, u nedelju popodne dobijena je još jedna potvrdu da je pobeđuje, piše Mondo.

Naime, prema pisanju italijanskog lista “Gazeta dello Sport”, Miha je danas napustio bolnicu i intenzivnu terapiju da bi u seo na klupu svog tima na gostovanju Veroni!

Utakmica je počela od 20.45 časova, a srpski stručnjak je posle nekoliko nedelja u bolnici preuzeo svoje mesto šefa stručnog štaba od saradnika Miroslava Tanjge i lično voditi tim.

- Činjenica da su mu doktori dali dozvolu znači da postoji pozitivan odgovor organizma. Jasno je da će, kao i svaki pacijent koji je napustio bolnicu, morati da poštuje određene stvari. Biće praćeno sve - rekao je Tura, a prenosi Medijaset.

- Sigurno je da u ovom stanju mora da prođe barem još jedan tok lečenja i zato sledi hospitalizacija, odnosno verovatno je rešenje transplatacija koštane srži. Medicina je napredovala ovih godina, lako je naći donora, jer je dovoljno 50 odsto kompatibilnosti - poručio je on.

Kako su preneli italijanski mediji, Mihajlovićev dolazak u Veronu iznenadio je fudbalere Bolonje kako bi im ispunio obećanje, dato pre 40 dana kada je krenuo sa lečenjem.

- Obećao sam da ću biti sa vama. I ovde sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ipak, želeo sam da budem ovde - rekao je legendarni Siniša Mihajlović.

Podsetimo se...

Srpska fudbalska legenda Siniša Mihajlović potvrdio je na konferenciji za medije da će moraće da se uhvati u koštac sa teškom bolesti – akutnom leukemijom i da će iz te borbe izađi kao pobednik, a evo šta je rekao tom prilikom:

– Kladim se da biste mene postavili poslednjeg na mesto bolesnog čoveka. Treniram, snažan sam, 28. februara sam se pregledao i bilo je sve normalno. Trenirao sam svaki dan do maja, putovao svuda, igrao fudbal, padlbord, nisam osećao umor, bol, ništa… Moj otac je umro od raka i ja sam zato išao na preglede. Ništa do sada nije ukazivalo da ću se razboleti. Svi morate voditi računa o zdravlju. Svi mislimo „neće to mene“, ali kad se desi, onda se šokiramo. Možete samo da se nadate da ste problem locirali na vreme, jer dva meseca ili godinu dana pravi veliku razliku u lečenju. Dakle, ja sam poznata osoba i proći ću kroz ovo, ali se nadam da ću pomoći drugima da shvate šta se dešava i da idu na preglede, jer svima može da se dogodi. Bio sam savršeno zdrav i evo gde sam sada. Promeni se život u momentu. Kad spavaš, imaš noćne more, otvoriš oči i shvatiš da je san. Ali ovo nije san, ovo je stvarnost. Lakše ćeš se boriti ako jedno oko imaš budno.