Celebrity News

Posle TEŠKOG ZDRAVSTVENOG PROBLEMA Gagi Jovanović PONOVO NA SCENI!

Posle TEŠKOG ZDRAVSTVENOG PROBLEMA Gagi Jovanović PONOVO NA SCENI!

Jedan od omiljenih domaćih glumaca Dragan Jovanović sredinom 2018. godine pauzirao je sa glumom zbog zdravstvenog problema - diskus hernije. Umetnik je sada rešio da se polako vrati pred televizijsku publiku, i to kroz novu seriju "Švindleri".

- U pitanju je jedan zanimljiv projekat koji sam prihvatio zbog sjajnog scenarija Đorđa Milosavljevića. Za sada imamo samo radni naziv serije, videćemo kako će se na kraju zvati - otkriva Gagi za "Blic" koji je pre godinu dana najavio da će se povući iz sveta pozorišta, koje zahteva višesatno stajanje, zbog problema sa leđima.

Dragan je za "Blic" otkrio kako se trenutno oseća:

- Dobro je, radim vežbe svakodnevno i pazim da ne podižem ništa teško i slično, što bi moglo da mi pogorša stanje. Još uvek je zbog toga pozorište na čekanju, ali nastavljam sa TV snimanjem - rekao je Gagi.

- Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko toliko opravim. Ne znam koliko će pauza potrajati, možda jednu, možda dve ili tri godine - najavio je Gagi pozorišnu pauzu prošle godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordana Mladenovic Higgins (@gocaml) on May 14, 2019 at 1:48pm PDT