Celebrity News

Jedan od najpoželjnijih Hrvata i naša mlada glumica potvrdili vezu!

Jedan od najpoželjnijih Hrvata i naša mlada glumica potvrdili vezu!

story

Da je jedan od najpoželjnijih Hrvata, glumac Goran Bogdan, itekako zaljubljen u 12 godina mlađu koleginicu našu glumicu Jovanu Stojiljković, videlo se na 25. Sarajevo film festivalu uoči premijere druge sezone serije "Senke nad Balkanom", na čijem se setu njihova romansa i rasplamsala.

Naime, Goran već neko vreme zbog poslovnih obaveza živi u Beogradu, a nagovestio je da će ovde ostati i dalje.

O njihovoj vezi uveliko priča cela bivša Jugoslavija, a da ljubav između njih cveta, svedoči i to da se ne odvajaju jedno od drugog.

Kako piše časopis "Gloria", Goran je svojevremeno iznenadio Jovanu velikim buketom cveća posle premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu.

- Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude sa Jovanom, uvek joj posle predstave donese cveće i iznenadi je nekim lepim poklonom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vreme jedno drugom šalju poruke. Lepo se slažu, očigledno je da im ljubav prija, kao i da imaju mnogo zajedničkih tema - rekao je izvor blizak paru koji je nedavno prvi put zajedno pozirao na crvenom tepihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tportal.hr (@tportal.hr) on Aug 9, 2019 at 5:05am PDT