Celebrity News

Katarina Grujić NIJE poslušala lekare: Evo zašto se nedavno TEŠKO KRETALA I HODALA

Katarina Grujić NIJE poslušala lekare: Evo zašto se nedavno TEŠKO KRETALA I HODALA

story

Pevačica Katarina Grujić se posle zdravstvenih problema zbog kojih je bila u bolnici dve nedelje, uprkos savetu lekara, pojavila na jednom muzičkom festivalu.

- Moje zdravstveno stanje još nije najbolje, ali se nadam da će biti sve bolje jer pijem antibiotike. Lekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije video moj nastup. Kada budu videli, plašim se da će me ubiti - rekla je kroz smeh Katarina koja je ležala u bolnici zbog infekcije bubrega.

Kaća je otkrila i da se na nedavnom nastupu otežano kretala na bini, a sve zbog kostima koji je imao kristale i koji je težak od 5 kilograma, piše "Alo".

- Kada sam ga videla taj kostim, znala sam da ću ga nositi. Međutim, stvarno je bio pretežak, jer je pun kristala i sigurno ima više od pet kilograma. Bilo mi je teško da se krećem, još teže da igram, ali je vredelo. Srećom, ništa nije puklo. Međutim, čim sam završila nastup na Ušću, otišla sam u bekstejdž, promenila obuću i obukla toplu garderobu. Jasno mi je da sada moram da se čuvam - rekla je pevačica.