Celebrity News

Siniša Mihajlović: Ne želim da me deca gledaju bez kose

Siniša Mihajlović: Ne želim da me deca gledaju bez kose

Nakon prve faze lečenja, naš proslavljeni as oseća se dobro, zahvalan je za svu podršku koja mu pristiže, a posebno je ponosan na ljubav svoje porodice. Budući da su tragovi lečenja na njemu vidljivi, poručio je da mu u posetu dolazi samo supruga Arijana

Trener fudbalskog kluba “Bolonja” Siniša Mihajlović (50) pre nešto više od mesec dana obavestio je javnost da boluje od hronične mijeloidne leukemije, koja zahvata muškarce u kasnijem životnom dobu. Odmah je pristupio lečenju, a nedavno je završio prvu etapu hemoterapije. Prema izjavama lekara klinike Sent Orsola u kojoj je smešten, Mihajlović je terapiju odlično podneo i oseća se dobro. Imunitet mu je zbog agresivnog načina lečenja drastično opao, stoga je stacioniran u zasebnoj, mikrobiološki čistoj sobi. Predostrožnosti radi, zabranjene su mu i posete, a trenutno jedino supruga Arijana ima direktan kontakt s njim. Kako se moglo i očekivati, fudbaler poznat po svojim loknama i nadimku “barbika”, izgubio je kosu, a da ga deca ne bi videla u tom stanju, zamolio ih je da ga, dok ne povrati snagu, ne posećuju. Njegovi naslednici Virdžinija, Viktorija, Nikolas, Miroslav, Dušan i vanbračni sin Marko teška srca obećali su da će poštovati očevu želju, ali mu zato preko “žice” svakodnevno šalju veliku podršku.

Srećan zbog ljubavi kojom je okružen, sportista je nebrojeno puta isticao da je porodica njegovo najveće bogatstvo, nasuprot svim profesionalnim uspesima i novcu koji je stekao.

– Supruga i deca su moja snaga i smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju. Najmlađem sinu sam posvetio najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam igrao fudbal. Ali vreme prolazi brzo... Kada odem po njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota – kazao je svojevremeno trener italijanske “Bolonje” i priznao da nikada neće prežaliti gubitak sedmog deteta.

Više o nastavku lečenja i životu fudbalskog asa pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 3. septembra