Celebrity News

Emina Jahović provodažiše, rešila da spoji Natašu Bekvalac sa bogatim Turčinom?

Emina Jahović provodažiše, rešila da spoji Natašu Bekvalac sa bogatim Turčinom?

Kako prenose domaći mediji, pevačica Emina Jahović nedavno je upoznala drugaricu i koleginicu Natašu Bekvalac sa bliskim prijateljem svog dečka, turskog milijardera Sadetina Sarana, jer je ubeđena da bi njih dvoje bili odličan par.

- Dok su pričale o ravodima, Jahović joj je rekla kako je našla sreću pored Sadettina i da joj je žao što Bekvalčeva već godinu dana sama. Obećala joj je da će joj naći pravog muškarca - ističe izvor magazina "Hit" i kako dalje prenosi, Emina se odmah bacila na posao i početkom leta upoznala je Natašu sa turskim biznismenom.

- Reč je o čoveku koji zbog posla putuje širom sveta, pa mu ne bi bio problem da se neko vreme viđaju na relaciji Srbija-Turska. Plus mu je i to što voli decu, s obzirom na to da Bekvalčeva ima dve ćerke. Emina mu je pošteno nahvalila koleginicu i pokazala njene fotografije. Rekao je da je prelepa i pristao da je upozna - dodao je izvor i objasnio kako je nakon što je otišla u Tursku, kako bi radila na pesmi, Nataša upoznala Emininog prijatelja.

Izvor magazina "Hit" ispričao je i kako Bekvalčeva nije sigurna kako bi veza na daljinu funkcionisala i da ona zbog ćerki nikada ne bi napustila Srbiju. Međutim, Emina je uporna da ih spoji.

- Uporna je i ne odustaje od ideje da ih smuva. Počela je da planira zajedničko putovanje po Evropi, na koje bi trebalo svi zajedno da odu u oktobru. Trenutno ubeđuje Natašu da pristane - završava priču sagovornik blizak pevačici.