Celebrity News

Andrija Milošević i Aleksandra Prijović USLIKANI ZAJEDNO! (foto)

Andrija Milošević i Aleksandra Prijović USLIKANI ZAJEDNO! (foto)

Aleksandra Tomić devojka glumca Andrije Miloševića proslavila je rođendan a umesto rođendanske pesme, glumici su prijatelji pevali pesme Crvene Zvezde.

Naime, lepa Đeđa dobila je mnoštvo čestitki od kolega Viktora Savića, Aleksandra Radojičića, a svojim pristustvom njen divan dan upriličile su i pevačice Sara Jovanović i Aleksandra Prijović koja je na svom Instagram profilu objavila selfi sa našim poznatim glumcem Andrijom, Đeđinim dečkom.

Iako javnosti nije bilo poznato da je glumica bliska sa pevačicama, one su pokazale da uživaju u zajedničkom društvu i se međusobno jako vole, čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije na društenim mrežama, piše Blic.

- Bili su baš lepo raspoloženi i veseli, a najluđe je bilo kada je slavljenica duvala svećice jer su uz rođendansku pesmu pevali i Zvezdine. Andrija je naravno prednjačio u tome i svi su se silno smejali, posebno kada je zbog vatrometa na torti vikao da su to baklje za Zvezdu - priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje:

- Dok su pojedini prijatelji pevali “Danas nam je divan dan”, glumci su zajedno uzvikivali ‘Zvezda!’, a Đeđi to nije ni malo smetalo već se slatko smejala.