Celebrity News

KRIJU VEZU: Bogdan Bogdanović je LUDO ZALJUBLJEN u našu teniserku koja mu ovako daje podršku (foto)

KRIJU VEZU: Bogdan Bogdanović je LUDO ZALJUBLJEN u našu teniserku koja mu ovako daje podršku (foto)

story

Bogdan Bogdanović je jedan od naših najboljih košarkaša, a obožavaju ga kako pripadnici muške populacije, tako i ženske najpre zbog atraktivnog fizičkog izgleda.

Bogdan je danas bio jedna od zvezda prve utakmice (dao je tačno 24 koša) koju je Srbija jutros odigrala na Svetskom prvenstvu u Kini protiv Angole i odnela pobedu.

Osim što je oduševio mnoge u našoj zemlji, srećna je i njegova devojka, mlada teniserka Olga Danilović sa kojom je u vezu ušao početkom godine, piše "Blic".

Par još uvek krije odnos od javnosti i medija, međutim Olga sada nije izdržala da ne pokaže koliko podržava svog dečka. Ona je na Instagramu objavila fotografiju sa današnje utakmice uz koju je stavila srce i napisala: "Trojka".

Olga Danilović, inače ćerka legendarnog košarkaša i dugogodišnjeg funkcionera KK Partizan Predraga Danilovića i Bogdan poznaju se dugi niz godina. Ipak, tek početkom 2019. su shvatili da između njih postoje emocije.

- Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto "kliknulo" među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali - rekao je svojevremeno izvor za "Kurir" i dodao da imaju razlog zbog kojeg vezu kriju od javnosti:

- Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano - kaže izvor i dodaje da je Danilović upoznat s tim ko mu je potencijalni zet, te da je veoma zadovoljan ćerkinim izborom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on May 30, 2019 at 10:50am PDT