Celebrity News

Marija Kilibarda progovorila o LETNJOJ LJUBAVI

Marija Kilibarda progovorila o LETNJOJ LJUBAVI

Voditeljka Marija Kilibarda koja je pre dva dana proslavila 39. rođendan otkrila je kako je provela leto, kao i to da li se ponovo zaljubila.

- Bila sam na Korčuli. To je bila takva “penzija”. Ustajanje u šest, čitanje knjige, rešavanje sudokua, već ti se prispava u deset. To je bio pasivan odmor prilično. Onda sam bila sa jednom od mojih najboljih prijateljica Majom Mandžukom na jednom malom mestu na Haldikiju koje obožavamo. Nedavno smo ga otkrile, pa smo mu se vratile. Sve destinacije su bile poprilično blizu Beogradu po sedam-osam dana. Lepo, pasivno i nekako kreativno. Vratila sam se u Beograd više nego spremna za nove poslovne izazo - priča harizmatična voditeljka za "Blic" koja nakon razvoda od košarkaša Vladimira Radmanovića nije uplovila u novu emotivnu vezu, ali bi volela da se pojavi muškarac koji će osvojiti njeno srce.

View this post on Instagram

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on Jul 4, 2019 at 8:00am PDT

- Nije mi se dogodila letnja ljubav. U svakom slučaju, ljubav kad god došla - dobrodošla. Kao što umor nema šta da traži pred mojim vratima, ljubav neka kuca, ja sam tu. Što bi rekla Brena: “Uđi slobodno!” - u svom stilu poručuje Kilibarda koju ćemo i ove godine gledati kao domaćina šoua „Tvoje lice zvuči poznato“.

Mariju često stavljaju na spisak najlepših i najšarmantnijih voditeljki, a ona priznaje da joj to godi.

- Godi, naravno, ali sve je to stvar senzibiliteta i o ukusima ne treba raspravljati. Meni nije važno da budem svima simpatična, važno mi je da dobro radim svoj posao. Nekome se moj način dopada, nekome se ne dopada, ali ja znam da ga dobro radim i da sam mu predana sto posto, a i mnogo benefita i lepih stvari imam od svog posla za ovih 18 godina - objašnjava Kilibarda.