Celebrity News

Ceca prvi put o NEUZVRAĆENOJ ljubavi

Ceca prvi put o NEUZVRAĆENOJ ljubavi

story

Svetlana Ceca Ražnatović iako svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, kaže da joj se u prošlosti dešavalo da joj ljubav bude neuzvraćena.

- Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki zalogaj. Postoje ljudi koji ne mogu da se nose sa tim javnim životom. Ovo je moj izbor - rekla je pevačica za Republika.rs.

- On je mladić koji ima 22 godine i ima pravo na izbor. Mene moji roditelji nisu sputavali kada sam pravila izbore. Imati slobodu mnogo znači za formiranje ličnosti. I ja sam imala svoje momente i znala sam da razbijem i nos i glavu. Ja ne mogu ceo život da trčim za svojom decom i postavljam jastuk. Moj sin ređa pobede. Daće bog da tako i ostane. Ja sam, a da nisam pitala, u taj javni svet uvukla i svoju decu. Anastasija je od malih nogu pokazivala afinitet prema muzici. Nisam pokušala da je sprečim jer je muzika najlepša profesija kojom može da se bavi. Ja muziku doživljavam kao vasionu. Nepregledno, lepo i možete da se igrate, da filtrirate svoja osećanja. Meni muzika mnogo znači - iskrena je Ceca.