Celebrity News

NIJE ŠTEDEO: Raša počastio Gocu SKUPOCENIM i romantičnim poklonom! (foto)

NIJE ŠTEDEO: Raša počastio Gocu SKUPOCENIM i romantičnim poklonom! (foto)

story

Pop zvezda Goca Tržan i njen suprug, bubnjar Radomir Raša Novaković nedavno su uživali u čarima Lefkade što smo mogli da vidimo na Instagram profilu lepe pevačice.

Nakon napornog radnog perioda par je rešio da se opusti, a kako prenose domaći mediji, put na ovo prelepo ostrvo bio je Rašin poklon za Gocu.

- Raša je dugo smišljao šta bi bio dobar poklon za suprugu i pre nekoliko meseci bukirao je skupoceni hotel i avion. Poklon je Goci uručio na originalan način. Vaučere je sakrio po kući i ostavljao simpatične porukice dok ih ona nije našla. Aranžman i trošak koštao ga je oko 3.000 evra - kaže izvor za pink.rs i dodaje da im je na odmoru društvo pravila i Gocina ćerka Lena.

- Pevačica i muzičar obožavaju da dane provode porodično i tako je i ovog leta kada su konačno dobili priliku da uživaju jedno u drugome. Potpuno su se opustili i prepustili romantici, a posvetili su se i Leni sa kojom su obišli skoro svaki kutak ostrva - kaže izvor i dodaje:

- Goca i te kako vodi računa o ishrani i vežba pa rezultat ne može da izostane. Na ostrvu je sebi dala oduška i probala je grčke specijalitete, ali je zato dosta plivala i šetala - kaže izvor.

Prelepe slike sa putovanja poznatog para pogledajte u nastavku: