Celebrity News

Nekad i sad: Evo kako danas izgledaju glumci popularne serije "Melrose Place" (foto/video)

Autor: | 04/08/2017

Nekad i sad: Evo kako danas izgledaju glumci popularne serije "Melrose Place" (foto/video)

Pre 25 godina sa emitovanjem je započela kultna serija "Merlose Place", hit među tadašnjom tinejdžerskom publikom koja je popodnevne vikende s nestrpljenjem iščekivala nove epizode stanovnika stambenog kompleksa u ulici 4616 Melrose Place u Kaliforniji.

Tokom sedam sezona promenilo se i mnogo likova, ali lica nekoliko glumica i glumaca uvek će nam biti urezana u pamćenje.

Serija je nominovana za pet glumačkih Zlatnih globusa, od čega je četiri nominacije dobila Heather Locklear, a jednu Lora Liton. Godine 2009. predstavljen je i nastavak serije, koji je zbog očajnog rejtinga ukinut nakon samo jedne sezone. 

Pogledajte kako su izgledali tokom snimanja, a kako izgledaju danas glumci populane serije.

* Heder Loklir

Ekipi serije "Semi Džo" iz "Dinastije" se pridružila 1993, u ulozi fatalne bogatašice Amande Vudvord.

Nakon završetka, pojavljivala se u serijama "Spin City", "Ali Mekbil", "Bolničari", "Dva i po muškarca", "Advokati iz Bostona" i drugim, ali mnogo više se pisalo o njenom privatnom životu, nego o dostignućima na filmu ili televiziji.

Heder je bila udata za Tomija Lija i Ričija Samboru, sa kojim ima ćerku Avu, koja je danas uspešna manekenka. Bila je verena za kolegu iz "Melrouza" Džeka Vagnera 2011. ali su ubrzo otkazali venčanje i razišli se.

Loklirova je nekoliko puta hapšena zbog kršenja saobraćajnih propisa i vožnje pod dejstvom opijata. U martu 2008, navodno je pokušala da se ubije, mada je to kasnije demantovala, ali i četiri godine kasnije njena sestra je pozvala Hitnu pomoć i rekla da je Heder popila preveliku dozu lekova za smirenje. Srećom, izvukla se.

* Endrju Šu

Za vreme serije, simpatični "momak iz komšiluka" Bili Kempbel igrao je i nasilnika u filmu "The rainmaker", a kasnije je producirao i film "Grejsi" i u njemu imao manju ulogu. Film je zasnovan na detinjstvu njegove sestre, glumice Elizabet Šu, i posvećen njihovom bratu Vilu koji je poginuo u nesreći krajem osamdesetih.

Објава коју дели Joshua Tolby (@joshuatolby) дана 16. Окт 2015. у 6:33 PDT

Osim glumom, Šu se bavi društvenim mrežama - jedan je od osnivača "CafeMom" mreže, na kojoj trudnice i mame mogu da razmenjuju iskustva i savete. Bavi se i humanitarnim radom, i jedan je od osnivača fondacije "Do something" koja motiviše mlade da se uključe u društveni aktivizam.

* Kortni Torn Smit

Simpatična recepcionarka Alison Parker posle "Melrouza" je uspešno nastavila TV karijeru u serijama "Ali Mekbil", "Život prema Džimu" i "Dva i po muškarca".

Osim glume, bavi se i pisanjem, i prvi roman "Outside in" objavila je 2007. godine.

* Marša Kros

Svakako najuspešnija glumica iz serije, Marša je u "Melrouz plejsu" igrala poremećenu Kimberli Šo, doktorku zaljubljenu u doktora Mansinija.

Marša je karijeru bacila u zapećak nakon završetka serije, da bi posle pet godina napravila veliki povratak ulogom Bri u "Očajnim domaćicama" od 2004. do 2012. godine.

* Tomas Kalabro

Problematični doktor Majkl Mansini posle "Melrouza" je igrao uglavnom u TV filmovima i serijama. Pojavio se u serijama "CSI: Njujork", "Reži me", "Kesl", "Glee", "NCIS" i drugim.

@90crushes је поделио/ла објаву дана 18. Јан 2017. у 11:29 PST

Kalabro je jedini glumac koji je u "Melrouzu" bio od prve do poslednje epizode.

* Džozi Biset

Uloga Džejn Endrjuz Mansini proslavila je ovu zgodnu plavušu, koja je nakon serije krasila više od 40 naslovnih strana ženskih časopisa.

Džozi je igrala u mnoštvu TV filmova, kao i seriji "Tajni život američkih tinejdžera".

* Dag Savon

Početkom devedesetih Dag je postao gej ikona zbog uloge homoseksualnog socijalnog radnika Meta Fildinga.

Sa koleginicom iz serije Maršom Kros susreo se ponovo u seriji "Očajne domaćice", gde je igrao supruga Linet Skavo, Toma.

Pojavljivao se i u serijama "Profajler", "NCIS", "Reži me", "NYPD Blue" i "24". Igrao je i u filmu "Godzila" 1998. godine.

Dag je, inače, u braku sa Lorom Liton (Sidni), i imaju dvoje dece.

Litonovoj je uloga nestabilne Sindi Endrjuz bila prva šansa na malom ekranu, a nakon "Melrouza" pojavljivala se u "Beverli Hilsu", zatim serijama "NCIS", "CSI", "Law and order: SVU" i "Pretty little liars".

Mnogi kažu da je ovo jedna od njenih najboljih glumačkih scena u ovoj seriji.

* Dafne Zuniga

Umetnica Džo Rejnolds, koja beži od nasilnog bivšeg muža doselila se u "Melrouz" u 14. epizodi, i ubrzo postala jedan od omiljenih likova.

Ali i pre serije imala je zapaženu karijeru, kao princeza Vespa u "Svemirskim kuglama", i u filmovima "Moderne devojke", "Sigurna stvar" i drugim.

Posle završetka serije, pojavila se u ostvarenjima "One tree hill", "Spin city", "Law and order", "Reži me"...

* Grent Šou

Zavodnik Džejk Henson najpre se pojavio u "Beverli Hilsu" a onda stigao u "Melrouz plejs".

@popculturecult је поделио/ла објаву дана 8. Мај 2017. у 10:27 PDT

Šou je inače bila namenjena uloga koja je na kraju otišla u ruke Breda Pita u filmu "Telma i Luiz".

Pojavljivao se u serijama "Beautiful people", "Six feet under" i "Dirt".