Celebrity News

MILIONI evra su u pitanju: Kolika je zarada Lepe Brene i Saše Popovića?

MILIONI evra su u pitanju: Kolika je zarada Lepe Brene i Saše Popovića?

"Grand" produkcija kao najveća produkcija na Balkanu u poslednjih pet godina zabeležila je rast zarade koji se meri u milionima evra.

Kako piše "Kurir", samo u prošloj godini Lepa Brena i Saša Popović kao manjinski vlasnici kompanije dobili su približno po 950.000 evra.

Kako se navodi, prema podacima dostupnim u Agenciji za privredne registre, najveća muzička zvezda na ovim prostorima i dalje poseduje 25 odsto „Granda" preko ofšor kompanije registrovane na Kipru. Breni, kao vlasnici četvrtine kapitala, prema ovoj računici od zarade prošle godine pripada oko milion evra, dok Saši sleduje nešto više od 960.000 evra, s obzirom na to da je suvlasnik 24 procenta „Granda". Ostatak imovine od 51 odsto je u rukama strane kompanije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Jun 17, 2019 at 12:51am PDT

Najviše zarade donosi takmičenje "Zvezde Granda", a odlične prihode donose i formati „Nikad nije kasno", kao i „Praktična žena". Od ostalih „Grandovih" projekata solidnu zaradu donosi i Grand televizija, sa svim svojim autorskim emisijama, kao i prodaja albuma brojnih pevača, piše "Kurir".

Sašina ukupna zarada u poslednjih pet godina, računajući i sedam i po miliona od prodaja kompanije, navodno iznosi oko 10.500.000 evra, dok je Lepa Brena bogatija za skoro 11 miliona u prethodnoj polovini decenije.