Celebrity News

NAJKRAĆI BRAKOVI NA ESTRADI! Ovo su poznati kojima je ljubav PUKLA BRZINOM SVETLOSTI!

NAJKRAĆI BRAKOVI NA ESTRADI! Ovo su poznati kojima je ljubav PUKLA BRZINOM SVETLOSTI!

Budući da su poznate ličnosti ulaskom u šoubiznis svoj život medijima bukvalno servirale na tacni, zvezde sa naše koliko god one želele da sakriju, informacije o njihovom ljubavnom statusu uvek su najintrigantnije.

Tako, neke od njih, imale su turbulentan život, te su se ti brakovi veoma brzo i završavali razvodom.

Neki nisu potrajali na mesec dana, a iako su parovi tvrdili da se "ludo" vole, ipak nisu sačuvali zajednicu, ali nisu uspeli ni da saktiju.

Kako pišu neki domaći mediji, evo nekih od najkraćih...

https://www.instagram.com/p/BrK2OVXDWsX/

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić je Jovanu Nikolić upoznao u jednom rijaliti programu. I pored toga što s ugovorili koliko su zaljubljeni, razišli su se nakon nešto više od tri meseca zajedničkog života.

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka toliko su retko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razlaza nisu ni govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Leontina i Filip Pat

Tromesečna veza između pevačice Leontine i violiniste Filipa Pata 2009. godine krunisana je brakom, ali je 2012. godine brak već okončan. Kao jedan od razloga za kraj ovog braka mediji su navodili i Filipovu potencijalnu vezu sa pevačicom Saškom Janković.

https://www.instagram.com/p/BjsaefFg39Y/

Slađa Delibašić i Milan Pejović

Pevačica je nedavno sklopila brak sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem u nadi da prevelika razlika u godinama neće predstavljati problem. Međutim, prevarila se. Nakon nepunih godinu dana, pevačica se razvela od Milana jer on nije imao razumevanja za njenu preveliku ljubav prema deci i unucima.

 

Goca Tržan i Ivan Marinković

Pre par godina Goca je okončala četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda Marinković je izjavljivao da je prekinuo svaku komunikaciju sa bivšom suprugom, dok je pevačica bivšem partneru zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava kako bi prikupio medijsku pažnju.