Celebrity News

O ovome NIKADA NIJE PRIČAO: Đorđe Balašević o velikoj TRAGEDIJI koja ga je zadesila

O ovome NIKADA NIJE PRIČAO: Đorđe Balašević o velikoj TRAGEDIJI koja ga je zadesila

Kantautor, pesnik, reditelj i glumac Đorđe Balašević (66) javnosti je najpoznatiji po svojim baladama koje publici često teraju suze na oči.

Iako su fanovi upoznati sa sitnim detaljima njegovog porodičnog života, postoje stvari o kojima nikada nije pričao, kao što je velika tragedija koju je proživeo. Međutim, u svojoj biografiji Đorđe se sada dotako upravo toga.

Jedan od najtužnijih trenutaka u životu umetnika bio je kada mu je sestra preminula, o čemu gotovo nikad nije govorio za javnost. Pet godina starija sestra Jasna, za koju je bio veoma vezan, preminula je pre nekoliko godina, a on to nikad nije preboleo, piše story.hr. O Jasni se samo zna da je ona zaslužna za to što je Đorđe veoma rano naučio da čita, ali i piše pesme. Iz tekstova s početka njegove karijere može da se zaključi da je bila udata i da je rodila ćerku.

Još jednu tragediju koju je umetnik preživeo desila se 1998. godine. Naime, njegova ćerka Jelena doživela je strašnu saobraćajnu nesreću, kada je jedva ostala živa.

Podsetimo, Đorđe je već 37 godina u braku sa suprugom Oliverom, s kojom ima troje dece, 38-godišnju Jovanu, 35-godišnju Jelenu i 25-godišnjeg Aleksu.