Celebrity News

Supruga Ognjena Amidžića u novoj branši: NEĆETE VEROVATI ČIME će se manekenka SADA BAVITI

Supruga Ognjena Amidžića u novoj branši: NEĆETE VEROVATI ČIME će se manekenka SADA BAVITI

Kako pišu domaći mediji, lepa manekenka Danijela Dimitrovska je pokrenula novi biznis, otvorila je salon lepote, pa ovih dana vredno radi na sređivanju prostora.

- Danijela je često u ovoj ulici. Viđamo je stalno sa nekim kesama i kutijama, pa nam je to bilo malo neobično. Kasnije smo čuli da je u pitanju posao i da je otvorila salon lepote. Veoma je vredna i ništa joj nije teško da uradi. Drago nam je što je u našem kraju pokrenula biznis. Pristojna je i uvek se uredno javi, a moram priznati da je lepša uživo - rekao je za "Blic" jedan od komšija koji se zadesio ispred Danijelinog salona.

Manekenka važi za jednu od najnegovanijih žena na javnoj sceni, te ne iznenađuje što je sa prijateljicom odlučila da pokrene biznis kojim će usrećiti mnoge dame.

I sama Danijela potvrdila je ove informacija:

- Istina je da sam otvorila salon, ali bih više volela da o tome pričaju žene, devojke i muškarci koji se neguju i tek će se negovati kod nas. Zajedno sa partnerkom Ivanom sam u poslu, koja je već dugo u ovome, a za mene ovaj poduhvat predstavlja izazov - bila je iskrena manekenka.

View this post on Instagram

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on Jul 20, 2019 at 12:09pm PDT