Celebrity News

Momčilo Otašević prvi put o ćerki koju je dobio sa DEVET GODINA STARIJOM koleginicom

Momčilo Otašević prvi put o ćerki koju je dobio sa DEVET GODINA STARIJOM koleginicom

Glumac Momčilo Otašević pre godinu dana dobio je ćerku Mašu i to sa devet godina starijom glumicom Jelenom Perčin. 

Buduči da retko sa javnošću deli detalje iz svog privatnog života, sada je po prvi put progovorio o supruzi i naslednici.

- Mali Maša harambaša. Fizički je ista moj tata Duško kada je bio dete. Imaš te dve slike jednu do druge i to je ista beba, samo je jedna slika crno-bela, snimljena davno, a druga u boji iz 2019. A karakter ima lavice - ispričao je Momčilo za Jutarnji.hr piše Blic pa zatim dodao:

- Pozitivac je, znači i na Jelenu i na mene je, jako je vesela i zaista nije teško s njom. Razmaziću je, verovatno. Prvo mi je dete, a i ćerke su za to - da ih tate razmaze. Iako ni ja ni sestra nismo razmaženi, mislim da su nas roditelji podizali baš kako treba, ne bih ništa menjao.

https://www.instagram.com/p/Bue-8g_Ai4L/

Iako i on i Jelena imaju mnogo glumačkih angažmana, evo kako poznati par uspeva da uskaldi privatno i poslovno:

- Kombinujemo, smišljamo, evo sada Jelena radi predstavu, ja snimam, ali ako imam pauzu od 10 do 14, a ona tada odlazi na probu pa sam ja s Mašom. Uz malo sreće sve uspemo. Čak je Jelena snimala film ‘Korporacija’ u Ljubljani kada je Maša imala samo tri meseca, pa ju je vodila sa sobom i u pauzama snimanja dojila. Može se sve nekako, jer svesni ste da se mora raditi, malo je uloga, a glumaca puno. Presrećan sam u ovoj ulozi i oca muža. Sada sam ja neka glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim - kaže popularni glumac.