Celebrity News

Evo kako je Aleksandar Srećković Kubura reagovao nakon pisanja da ga ŽENA VARA

Evo kako je Aleksandar Srećković Kubura reagovao nakon pisanja da ga ŽENA VARA

Nakon što je juče u medijima objavljeno kako Marija Savić Srećković navodno vara supruga Aleksandra Srećkovića Kuburu novinari su pozvali umetnika da prokomentariše ova pisanja i izjavu njegove supruge.

- Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao - bilo je sve što je rekao Kubura za "Blic".

Naima, fitnes instruktorku paparaci su fotografisali sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru. Kako su ona i Kubura i dalje u braku, te žive zajedno, ovo je svima bilo čudno.

- Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu - rekao je izvor za "Blic" koji se zatekao na licu mesta dok je i Marija imala šta da kaže na pitanje novinara.

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija.

Više o ovome pročitajte OVDE