Celebrity News

Miloš Biković: Neke kolege su se razvele posle posete Beogradu

Miloš Biković: Neke kolege su se razvele posle posete Beogradu

Nakon popularnih ruskih serija "Kuhinja" i "Hotel Eleon", u kojoj je i igrao, Miloš Biković odlučio je da priču prenese u Beograd i sa ruskim partnerima i rediteljem Konstantinom Statskijem napravi film "Hotel Beograd" i seriju od tri epizode.

Mnogobrojna ekipa ruskih i srpskih filmskih radnika preselila se u našu prestonicu, gde je već nekoliko dana u toku snimanje ove romantične komedije koja će, kako ističe Miloš, predstaviti našu zemlju u najlepšem svetlu.

- Pored toga što spremamo jedinstvenu komediju, mislim da snimanje ovog filma daje fantastičnu mogućnost da milionska publika koja je pratila Pavla i Dašu upozna našu zemlju. Na to sam veoma ponosan - kaže Biković.

Kako bi ruski scenaristi filma uhvatili srpski kolorit i mentalitet, naši domaćini su ih ugostili u Beogradu pre godinu dana...

- Mi smo doveli rusku ekipu pre godinu dana da bismo ih sproveli kroz Beograd, da bi osetili šta je kafana, šta je ratluk, zašto kafa, a ne čaj... Neki su posle toga odlučili da se razvedu (smeh)... Pribrižili smo im i našu muziku. Slali smo im da čuju i narodnu i kafansku, pa i ovo sada što se sluša po klubovima. Oni su preneli tačno jedan mentalitet koji oni znaju, a znaju ga iz filmova Emira Kusturice.