Celebrity News

KOMŠIJE Ana Nikolić PROGOVORILE: Da li je pevačica zaista smršala i koliko često viđa Rastu

KOMŠIJE Ana Nikolić PROGOVORILE: Da li je pevačica zaista smršala i koliko često viđa Rastu

Pevačica Ana Nikolić već neko vreme hvali se na društvenim mrežama kako je dovela liniju u red, a da je to zaista tako potvrđuju svedočenja njenih komšija.

Komšinica Nikolićeve koja živi preko puta njene zgrade za "Scenu" kaže da je pevačica zaista izgleda odlično.

- Viđam Anu, kako da ne! Juče sam je baš srela. Izgleda super. Smršala je dosta, ne znam baš da li je dvadeset kilograma skinula, ali je baš lepo doterala liniju. Uvek se ljubazno javi i baš je kulturna - kaže komšinica i dodaje da je Ana sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom ostala u korektnim odnosima:

- Rasta redovno dolazi po ćerku, često ga viđam kako je odvozi i dovozi, a dešava se da se nekada svi upute negde. U dobrim su odnosima - napominje ova gospođa.

I druga komšinica koja živi u blizini Ane je imala šta da kaže:

- Viđam je često, ovaj crni auto je njen, znači da je kod kuće, možete da je uhvatite. Samo ne znam zašto ga je parkirala ispred moje zgrade. Jeste smršala, uvek je doterana i u nekoj žurbi. Viđam je često sa majkom i sa dadiljom koje joj pomažu u vezi sa brigom oko ćerke. Srećem i onog njenog što sa njim ima ćerku... Obilazi ćerku, ne mogu da kažem da je neodgovoran po tom pitanju - otkriva ona za "Scenu".