Celebrity News

ŠOKANTNI MEMOARI Demi Mur: Bila je silovana, majka joj se predozirala, a ONDA JE SAZNALA NEŠTO ŠTO JOJ JE PROMENILO ŽIVOT

ŠOKANTNI MEMOARI Demi Mur: Bila je silovana, majka joj se predozirala, a ONDA JE SAZNALA NEŠTO ŠTO JOJ JE PROMENILO ŽIVOT

Fotografija poznate glumice Demi Mur je privukla veliku pažnju javnosti, ali daleko je važniji intervju koji je dala za oktobarski broj magazina "Harper's Bazaar".

Lina Danam je intervjuisala bivšu ženu Brusa Vilisa, a u centru pažnju bili su njeni memoari u kojima je svoj dosadašnji život stavila na dlan svetskoj javnosti.

Demi je tako otkrila da je 2004. godine izgubila bebu, devojčicu koju je čekala sa u to vreme dečkom, a kasnije suprugom, 16 godina mlađim Eštonom Kučerom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimooreofficial) дана 12. Сеп 2019. у 5:31 PDT

Bila je u šestom mesecu trudnoće kada se to desilo. Bivši supružnici koji su 2003. počeli da se zabavljaju, a koji su u braku bili od 2005. do 2013. nameravali su da devojčici daju ime Čeplin Rej.

Demi je kasnije pokušavala da zatrudni, ali bezuspešno (i pored tableta koje je uzimala i tretmana na koje je odlazila).

Zbog gubitka bebe okrenula se piću, a zatim je počela da uzima i određene lekove.

Za vezu sa Eštonom je rekla da je bila njena druga šansa da proživi mladost i da se pored njega bolje zabavljala nego u svojim dvadesetim (kada je bila mlada, sebe je posmatarala isključivo kroz svoje telo).

Kada je saznala da joj je Ešton neveran, rastali su se 2011. a dve godine kasnije i razveli.

Nakon toga Demi se odala drugim oblicima zavisnosti, a ne krije da je to je bilo jer je imala osećaj da je "izgubila karijeru". U to vreme je pomišljala da napiše memoare, ali je odustala od te namere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimooreofficial) дана 10. Сеп 2019. у 2:49 PDT

Memoare je kasnije napisala uz pomoć autorke Arijel Levi, a imala je podršku ćerki koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom i kojima ne smeta ni jedan detalj u njoj.

Demi se u knjizi, čije je brojne detalje otkrila u intervjuu, dotakla i braka sa Brusom, za kojeg je rekla da nije bio srećan što je ona mnogo radila. Smatrao je da je to udaljava od porodice.

A Vilis, kako je ispričala, nije bio čak ni siguran da li želi da se oženi njome.

Poručila je da knjigom ne želi da bilo koga okrivljuje, a njeni bivši partneri se zasad nisu oglašavali.

Sa čitaocima je podelila da je imala veoma teško detinjstvo. Obeležio ju je tragičan događaj - predoziranje njene majke. Demi je prisustvovala sceni kada je njen otac pokušavao da iz majčinih usta izvadi tabelete (ona sama mu je pomagala u tome).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimooreofficial) дана 12. Сеп 2019. у 9:46 PDT

Glumicu je u toku života sačekao još jedan šok, saznanje da njen tata nije njen biološki otac.

Niz tragedija se nije ovim završio. Demi je sa 15 godina bila žrtva silovanja.

Holivudska zvezda koja je bila sledbenik kabale, a koja je danas posvećena "spiritualnoj psihologiji", poručila je da se najbolje oseća u pedesetim.

Kako sam kaže, alkohol je pobedila jer više nije želela da se oseća nemoćnom.